Arcader

Det här är det första 3D slot-spelet som de svenska spelskaparna Thunderkick skapade. Spelets tema är rymden och det har en stark retrokänsla med pixliga symboler som för tankarna till de första arkadspelen som skapades för casinon. Designen är väldigt genomtänkt och musiken gör att du lätt fastnar för spelet.

RTP och Symboler

Spelet har 5 hjul, 15 vinstlinjer och en RTP på 96.10%. Du vinner när du får minst tre likadana symboler på en vinstlinje. Det finns flera specialfunktioner såsom Wilds, Mystery, Expanders och givetvis bonusar. Wildsymbolen är bokstaven W och hjälper dig att vinna eftersom den kan ersätta andra symboler. Expandersymbolen har två pilar och dess funktion är att expandera den bästa symbolen så att den täcker de andra symbolerna. Mysterysymbolen är bokstaven M och den ger dig tillgång till bonusspel. Via dessa bonusspel kan du klicka hem multiplikatorer och vinster. I bonusspelet kommer du att se 15 stycken frågetecken med olika vinster och upplägget är enkelt. Du trycker fram vinster tills du får en tom ruta, då är spelet över. Förutom ovan nämnda symboler så kan du även hitta olika fruktsymboler som ger dig lägre vinst.

Bonus

Bonussymbolen är bokstaven B och den ger dig tillgång till gratissnurr. Du kommer alltid att få 9 gratissnurr men beroende på hur många bonussymboler du har så kommer det bli multiplicerat olika. Har du 3 bonussymboler så multipliceras det 1 gång, har du 4 bonussymboler så får du en multiplikator på 3x och 5 stycken bonussymboler gör att det blir multiplicerat 9 gånger. Wilds som du får i bonusspelet stannar kvar på spelplanen under bonusspelets gång.

Sammanfattning

Spelet är väldigt välgjort och snyggt och det är väldigt lätt att fastna när du väl börjar spela. Det finns flera häftiga funktioner, så du kommer inte att bli besviken. När du exempelvis spelar med dina gratis snurr så blir musiken och färgerna annorlunda. Ljudeffekterna är riktigt bra gjorda och grafiken är grym.

Post navigation