Game of Thrones Power Stacks

Microgamings videoslott Game of Thrones Power Stack är ett ny videoslott som kom ut den 21 juli 2021. Spelet är rankat som nummer 1698 av över 5000 hos Slotrank, vilket är mycket förståeligt.

Kortfattat så har spelet 5 hjul med 40 vinstrader, ett RTP på 94.2 %, en maxvinst på x25.000 gånger pengarna samt flera olika bonusspel. Inte alls så illa.

Temat

Spelet har, som det låter, ett hundraprocentigt Game of Thrones tema. Både layouten och musik som till exempel “Blood of my Blood” och “Main Title”, är taget från den mycket populära serien.

Därför är denna videoslott helt perfekt för Game of Thrones-älskaren, då det är en upplevelse som inte liknar en helt vanlig videoslott.

Bonusspel

Denna videoslott har två stycken olika bonusspel som går att vinna. Dessutom har dom en funktion som heter “Power Stack”.

Free spins

3 stycken Scatter symboler utlöser 15 stycken free spins, samt ger en vinst som gör att du får tillbaka din totala insats för den rundan.

4 stycken Scatter symboler ger dig utöver 15 stycken free spins även en vinst på x10 dina satsade pengar den rundan, och 5 stycken Scatter symboler ger dig x100 gånger pengarna för den rundan.

Allt du vinner under dina free spins multipliceras med x2 gånger pengarna.

Du har även chans under free spins-rundan att vinna “Link and Win” spelet.

Link & Win

Link & Win spelet är ett idag ett ganska vanligt bonusspel där du i den här videoslotten har chans att vinna “bonusen”. Den så kallade Valyrian, som är värd x25.000 gånger pengarna. Du kan även vinna Gold, Silver eller Bronze bonusen. Där Bronze är x25 gånger pengarna, Silver x100 gånger pengarna och Gold x500 gånger pengarna.

Link & Win vinner du genom att få ihop minst 6 stycken “Coins”, där alla är värda olika summor. Du får tre stycken spins till att börja med, som sedan fylls på om du samlar ihop ett mynt till. Får du hela skärmen fylld med mynt, det vill säga 20 stycken, vinner du Valyrian.

Skulle du få slut på spins innan du har fått ihop alla mynt kommer summan på varje mynt som du har samlat in att slås ihop till en, och det är den summan som du vinner.

Det kan även stå “Bronze”, “Silver” eller “Gold” på ett av mynten, detta innebär att du vinner den bonus som står på myntet.

Power Stack

Denna funktion innebär att inför varje spin slumpas en av spelsymbolerna ut och blir en Super Stack, denna symbol adderas då på alla hjul för en större vinstchans. Alla symboler förutom “Scatters” och “Wilds” kan bli utbytta till en Super Stack.

Slutsats

Jag blev verkligen positivt överraskad över denna videoslott, då jag aldrig förut har sett Game of Thrones men ändå upplevde spelet som underhållande och spännande. Jag diggade musiken väldigt mycket, den passade väldigt bra in i en videoslott. Det gav spelet en väldigt annorlunda, men bra, känsla.

Det var inte heller alltför svårt att vinna de olika bonusspelen, vilket jag upplever som något väldigt positivt. Dels för att man lättare vinner större summor, och det är så klart alltid kul när man spelar. Men även för att spelet aldrig blir långtråkigt, och det är något som är väldigt viktigt för mig när jag spelar.

Betyg

Jag skulle ge det här spelet 8/10 poäng, vilket ändå är väldigt högt. Dels för att jag tyckte att hela temat var snyggt, välplanerat och passade mycket bra in på en videoslott. Men även för att man kunde spela under en längre tid utan att bli varken uttråkad eller att man förlorade en massa pengar.