Asgardian Stones slot


Tycker du om nordisk mytologi så är Asgardian Stones slot något för dig. Det är NetEnt som har lanserat spelet och här får du resa tillbaka till Valhalla och till de nordiska gudarna. Som vi alla vet så är det enbart gudar som kan komma in och passera gudarnas portar, men som med allt annat så finns det kryphål.

Det går inte att passera in genom porten hur som helst. Allt har ju som sagt sitt pris och så även i detta spel. För att du ska ha chansen att komma igenom så måste du slå sönder de stora stenarna. Frågan är om du är tillräckligt stark för det? Ta dig an utmaningen och visa vad du går för.

Spellinjer

Grafiken är otroligt bra i spelet. Du kan tydligt förstå vad spelet handlar om när du får stenblocken att falla. Detta spel har 5 rader och 5 kolumner. Det ger dig inte mindre än 20 spellinjer som du kan välja att satsa på. Symbolerna som trillar ner exploderar och därefter kommer nya, vilket ger dig chans att vinna stort.

Bonushjul

Har du tur så faller det enorma stenblocket ner. Det är ett bonushjul som du bara inte vill missa. Detta bonushjul kan enbart trilla ner i de tre sista kolumnerna. Du har möjlighet att få fem spins extra. De ger dig i sin tur extra chans att vinna. Så se dig om efter bonushjulet och håll tummarna på att hjulet stannar på rätt plats.

Roligt och spännande spel

Detta spel är otroligt roligt och mycket spännande att spela. Det märks klart och tydligt vad spelet handlar om. Ljudet och bilden går hand i hand och spelglädjen höjer sig i takt med att stenblocken faller. Asgardian Stones slot är absolut värd att testas om du inte redan har gjort det. Blanda dig med de nordiska gudarna och kamma hem vinsterna!