Jumanji slot


Jumanji videoslot är sprillans ny då den släpptes den 21 juni 2018. På ett sätt kanske det var tur att den inte har kommit tidigare då den innehåller hur mycket funktioner och specialeffekter som helst. Nu är dock tiden mogen för denna makalösa videoslot som helt och hållet saknar sin maka. Spelplanen är asymmetrisk och det finns ett brädspel i sloten.

Jumanji är en av de slots som NetEnt har skapat i samarbete med en filmproducent. Det kommer med jämna mellanrum slots från denna leverantör som har hämtat sitt tema från filmernas eller seriernas värld. Nu är det den första filmen om Jumanji från 1995 som har fått stå för inspirationen. I den här formen är det ett jungeläventyr med massor av vilda djur.

En annorlunda spelplan

Spelplanen är aningen konstig, i alla fall jämfört med vad vi är vana vid. Den har förvisso fem hjul men utöver det är det inte mycket som ser ut som vanligt. Det första och sista hjulet har bara tre rader, det andra och fjärde har fyra och det mittersta har fem rader. Spelplanen har formen av en romb och du spelar med 36 fasta vinstlinjer.

Det finns även ett brädspel

Runt spelplanen finns ett brädspel som möjligen kan liknas vid Monopol. Det är en slinga med symboler som du kommer flytta runt på och få dina belöningar. I spelet finns det fyra olika bonusfunktioner som du bland annat kan nå genom slingan med brädspel. Sticky vines är en funktion som gör att alla vinnande symboler stannar kvar plus alla eventuella wilds.

Flera bonusar

Monsoon wilds är en eller flera krokodiler som slänger sig på spelplanen och förvandlar ett eller flera hjul till wilds. Wild stampede är en mäktig animerad funktion där en flock noshörningar rusar över spelplanen och lämnar efter sig massor med wilds. Sedan finns brädspelet, slingan runt hjulen, som varje gång ger vinst i någon form. Dessa vinster kan bestå av free spins, myntvinster och andra bonusar.