Vikings Go Berzerk Reloaded

Detta är en spelautomat från de Svenska speltillverkarna Yggdrasil. Spelet är en storfavorit hos många trots att det släpptes redan 2016 och därmed har funnits på marknaden länge. Spelautomaten är inspirerad av den gamla vikingatiden och tar med dig ut på ett vikingaskepp för ett härlig äventyr. För dig som vill testa en spelautomat med förstklassigt ljud och grafik så kan Vikings Go Berzerk Reloaded vara ett perfekt alternativ.

I denna spelautomat hittar vi ett klassiskt upplägg med fem hjul, fyra rader och 25 olika vinstlinjer. När vi kikar närmre på spelplanen hittar vi fyra symboler till ett lägre värde samt ytterligare fyra symboler med ett högre värde. Den symbol med högst utbetalning ger hela tio gånger insatsen om fem av dem landar på samma vinstlinje. Sen ska vi inte heller glömma att du utöver dessa symboler hittar en mätare i spelet som kan starta spelets free spins funktion.

Bonusar och vinster i Vikings Go Berzerk Reloaded

Som nämnt ovan hittar vi i denna spelautomat både högt och lågt betalande symboler. Men utöver detta hittar vi också olika wild scatters och free spins vilka kan bjuda på ytterligare vinster. Totalt finns det hela fem olika funktioner i spelet. Alla dessa funktioner kan bjuda på olika typer av vinster som exempelvis free spins, höga vinstbelopp samt ytterligare bonusar:

Skattkistans bonusfunktion

Lyckas du få fyra symboler med bild av en skattkista i den fjärde vinstlinjen kan denna funktion visa sig och då kan du vinna en av två olika vinster, antingen en vinst på mellan två till 40 gånger din insats, eller mellan sju till 21 free spins.

Gyllene kistans bonusfunktion

Denna vinst är nästa steg bland bonusfunktionerna. För att denna vinst ska visa sig behöver du få en symbol som innehåller den gyllene kistan på den femte vinstlinjen. Lyckas du få detta finns det hela fyra olika funktioner som kan visa sig. En direktvinst på upp till 400x din insats, free spins, 25 % boost på varje symbol med en viking eller ny bonusrunda i Ragnarök Free Spins.

Free spins-funktionen

Då 3, 4 eller 5 scatters landar i samma spelrunda startar denna bonusrunda. Bonusrundan i sig kan bjuda på 4, 14 eller 21 free spins. Under dessa gratisrundor finns det sedan flera andra bonusar som kan dyka upp och leda till olika vinster.

Vikings Rage

I denna funktion dyker mätaren vi nämnde upp. Lyckas du få en vinstkombination av symbolerna som innehåller en viking kommer denna börja fylla mätaren. Bonusrundan startar då mätaren har fyllts. Denna bonusrunda ger dig sju free spins.

Ragnarök Free Spins

Sist men inte minst har vi ytterligare en funktion med free spins. Det här är den bonusfunktion som kan dela ut flest vinstkombinationer. Ragnarök free spins startar om en gyllene skattkista eller en slumpmässig bonus landar på spelplanen. Dock dyker den här bonusen sällan upp och det krävs i genomsnitt 8 761 snurr för att landa denna bonus.

Sammanfattning

Denna spelautomat bjuder inte bara på fantastisk design och ett härligt tema utan också spännande bonusfunktioner. Trots att spelautomaten kan se komplicerad ut så tar det inte lång tid att bli bekant med spelrundorna. Med ett RTP på 96,1 %, samt vinstchanser upp till 4 000x din insats, är det inte svårt att förstå varför det är en favorit hos många.

Med lite tur kan du även få en eller flera bonusfunktioner som ökar chanserna till spännande vinster. Det är bra att tänka på att det är en spelautomat med hög volatilitet vilket gör att det kan gå lite längre tid mellan vinsterna. Tack vare en fantastisk design och spännande bonuschanser är det dock värt väntan!

Post navigation