Archangels slot


Archangels är en slot som är skapad av NetEnt, som är en av de största spelleverantörerna idag. Det är minst sagt en fantasifull skapelse som ger mycket mervärde i form av spelglädje och vinstchanser. 6 hjul och 12 rader, det är grundstrukturen på detta spel, och förutom detta finns det 100 fasta vinstlinjer, vilket är riktigt många i jämförelse med de flesta slottar. Du kan satsa mellan cirka 4 kronor och 2 000 kronor, alltså så mycket pengar som för tillfället matchar din plånbok och dina ambitioner. Det finns dessutom en del bonusfunktioner som du bör hålla koll på!

Archangels bonusfunktioner

Archangels är indelad i himmel och helvete och bonusfunktionerna likaså. Den bonus som hör till himlen aktiveras om en wild-symbol hamnar innanför den del av spelet som representerar himlen. Då kommer wildsen att reproducera sig och mångdubbla sitt antal. Detsamma gäller egentligen bonusfunktionen för helvetessidan. Om wild-symbolen hamnar där kommer det att dyka upp massor av fler wild-symboler och ibland täcks rentav hela skärmen med dem. Du kan också få free spins, detta genom att minst tre stycken scatter-symboler visar sig på skärmen. Ju fler scatters du lyckas få, desto fler free spins. Att vinstmöjligheterna är stora råder inga tvivel om!

Archangels tema och design

Archangels är definitivt en av NetEnts snyggare slots som ger ögat något snyggt att vila på medan du tävlar om pengarna. Grafiken är ovanligt bra och allting är väldigt noga genomtänkt. Fantasykänslan genomsyrar både det visuella och audiella, och är därför något som ger en helhet till spelkänslan. För alla oss som har en dragning åt fantasy är detta en trevlig aspekt av det här spelet. NetEnt är kända för att göra estetiskt tilltalande spel och Archangels är definitivt inget undantag. Man har lagt extra krut på detta, det är tydligt. Besök närmaste nätcasino och provspela så får du se vad vi menar!