Robotnik

Robotnik är en slotmaskin från speltillverkaren Yggdrasil. Denna slot är väldigt underhållande att spela och består av fem hjul, fyra rader och totalt 40 olika vinstlinjer. Denna slot är en framtidsinspirerad slotmaskin med ett rymdtema och har wild-symboler som ger spelare chansen att kamma hem stora vinster. Denna slot går ut på att samla sällsynta mineraler och stenar som flyter i rymden, och det gör du genom att trycka på spin-knappen. Huvudkaraktären är en väldesignad rymdrobot som heter Robotnik och som då och då dyker upp för att slå sönder symbolerna och göra dem till wild-symboler som kan ge dig respins.

Bonusfunktioner

Spelet har många roliga inslag, till exempel Robotnik själv, som är huvudkaraktären i spelet. Det enda som saknas i denna slot är free spins, något som finns i de flest andra spelmaskiner. Istället finns här wild-symboler som dyker upp spontant och i samband med detta dyker även huvudkaraktären Robotnik upp. Detta ger dig en chans att få en lila symbol, vilken ökar din vinstchans med tre gånger och denna symbol kan ersätta vilken symbol som helst. Det gör att det blir enklare att få en vinnande kombination. Som du förstår ligger fokus i Robotnik på wilds och det är dessa som hjälper dig till de stora vinsterna.

Spela i mobilen

Idag har de flesta en mobiltelefon eller surfplatta med sig var de än går och självklart finns det möjlighet att spela Robotnik på dessa. Du kan alltså spela var som helst, när som helst. Smidigare än så blir det inte! Du kan välja att spela både via Android eller iPhone och plattformen fungerar på alla typer av modeller – du behöver alltså inte ha den senaste iPhonen eller Android-telefonen för att Robotnik ska fungera bra. Robotnik kräver så pass lite prestanda att det fungerar även på lite äldre modeller. Appen finns att ladda hem i din App Store eller Google Play.

Post navigation