Reef Run

I Reef Run slot spelar du hela tiden under vattnet med olika undervattensdjur. Musiken bubblar och grafiken är så bra att det nästan känns som att du är under vattnet. Förutom att du kan göra riktigt höga insatser för att dra in stora vinster har du många free spins att vinna. Spelet har fem hjul och 20 linjer att satsa på.

I spelet finns det sex olika symboler som snurrar fram på de olika hjulen. Det finns många olika lägen att vinna free spins i och under gratissnurren kan du knipa ytterligare free spins eller en multiplikator på högst 20x. I det här spelet hittar du alltså överraskningar och små skatter överallt. Du kan även ha turen att få in en riktig högvinst i detta spel.

Vinster och free spins

Precis som i många andra spel är det relativt svårt att vinna den högsta vinsten, men det tillhör tjusningen med dessa spel. Under tiden som du försöker nå storvinsten bjuds du på många free spins, mindre vinster och andra överraskningar. Spelet är utvecklat och framtaget av Yggdrasil, vilket gör att grafiken och ljudet är i toppklass, precis som allt annat.

Grafik och ljud

Redan när du öppnar upp spelet för första gången kommer du märka att proffs har varit med och tagit fram det. Undervattensdjuren, färgerna och djupet i skärmen är fantastiskt bra. Samma sak med ljudet; det är musik som bubblar i öronen. När du är nära en vinst snurrar de sista två hjulen långsammare för att öka spänningen – och visst gör de det!

Spänningen

Att spela Reef Run ger en skön spänning i hela kroppen och med varje snurr är du spänd för att se utkomsten. När du spelar detta spel bör du ha gott om tid innan du börjar eller åtminstone ha tid att återkomma. Det finns nämligen ständigt nya saker att upptäcka och när du väl har börjat spela är det svårt att sluta.