Babushkas

Babushkas är en slot med ett kul tema. Det är Thunderkick som gjort sloten. Det förvånar inte särskilt. Thunderkick är en av de mest innovativa spelutvecklarna som kan tänka sig att ta fram slots med det här säregna temat.

Babushkas är lite eget eftersom symbolerna kan muteras beroende på vad de har i sin omgivning. Om du spelar spelaren ovan så ser du hur det ser ut. Man kan få schyssta vinstkombinationer om man får en kedjereaktion där symbolerna byter skal så att säga.

Det finns också en Wild som är kul att få. Den ser ut som ett stort ägg. Egentligen är wilden inte så intressant förutom när den innehåller en björn (jag vet att det låter lite märkligt). Björnen kan skrämma vettet ur symbolerna och göra så att de byter färg.

En wild kan också innehålla en free spins-björn. Om han uppenbarar sig får man alltså free spins.

Slutligen finns det också en wipe win. Det är denna som du verklgen vill få. Du får en wipe win om alla symboler på spelplanen är av samma sort. Det är då som man vinner som allra mest.

Ett kul och varierat spel

En sak är säker: det finns ingen annan slot som bär samma tema som Babushkas. Thunderkick är bra på att hitta unika teman. Jämför Microgaming och till viss del även Net Ent nuförtiden som fokuserar på branded slots. Branded slots är exempelvis Hulken, Scarface, Spindelmannen, Jurassic Park, Marvel och så vidare. De skaffar en licens att skapa slots på dessa teman alltså. Thunderkick gräver istället fram lite udda märkliga teman som Babushkas vilket är kul. Spelet ger en van casinospelare lite uppfriskande variation. Om du gillar det här spelet så kan du kika in resten av Thunderkicks spel som vi skrivit om.

Post navigation