Birds on a wire

Detta är en av Thunderkicks klassiker. Birds on a wire är en slot som handlar om det som man kan tro att det handlar om: fåglar på ledningar.

Det som man ska göra är att som vanligt forma vinstformationer. I Birds on a wire vill man att fåglarna som förflyttar sig vid varje snurr ska landa på ledningarna i färg-formationer. Det är kul det här med fågeltemat. Animationerna känns lite retro och samtidigt som de är lite serietidnings-aktiga. Det är helt klart något som kännetecknar Thunderkick. Man skulle kunna räkna ut att det var Thunderkick som gjort Birds on a wire bara genom att titta på animationerna.

Sedan är det också kul att de har hittat ett annat sätt att snurra sloten. Den klassiska varianten är naturligtvis att man har rullar som roterar vertikalt. I Bids on a wire är det som om man förflyttar sig från scen till scen. Vid varje nytt spinn förs man till en ny scen med en ny uppsättning fåglar. Det är principiellt samma sak fast presenterat på olika sätt.

Birds on a wire har en multiplikations-funktion som du ser ute till vänster i bild. Den går från x1, x2, x3 och x5. Om du får till serievinster kommer du aktivera denna multiplikator. Vinna flera gånger i rad för att få så stor multiplikator som möjligt.

Den svarta stora fågeln i birds on a wire är en symbol som exploderar. Med det gör han också andra symboler i samma färg. Den stora fågeln hjälper dig alltså att vinna.

I övrigt finns det inte fler speciella symboler eller spellägen i birds on a wire. Men det är som sagt ett lite äldre spel och kanske lite innan Thunderkick fått upp flåset så att säga. Med det sagt är birds on a wire en kul slot. Om inte annat är den annorlunda i sitt tema. Prova att se om du kan få free spins på det här spelet eftersom det åtminstone har varit ett populärt spel att ge ut gratissnurr på.

 

 

Post navigation