Thunderstruck II

Thunderstruck II är uppföljaren till Thunderstruck som är en av Microgamings supersuccéer. Nu är det uppföljaren som stjäl alla rubriker. Detta är faktiskt en av de mest populära spelautomaterna som finns just nu.

Thunderstruck II är en slot som bär tema från nordisk mytologi, närmare bestämt asagudarna. Du kommer känna igen flera av symbolerna i spelet. Vi har naturligtvis Tor med sin mäktiga hammare. Vi har hans far Odin, hans bror Loke och den vackra Valkyria.

Thunderstruck II levererar en schysst spelupplevelse med bra animationer och passande tillhörande ljudeffekter. Det finns ett gäng olika wilds som kan hjälpa den som spelar att vinna mer. Och så finns det ett bonusspel så klart. Bonusspelet består utav free spins som man kan vinna under spelets gång. Märk också gärna att det finns många casinon som ger ut free spins på Thunderstruck II som en del av deras välkomsterbjudande.

Du kan vinna free spins i Thunderstruck II

Här på bonussnurr.se är vi särskilt intresserade av free spins. Därför kan vi med glädje meddela att att Thunderstruck II är en sådan spelautomat där man kan vinna free spins som en del av bonusspelet. För att vinna free spins ska man få tre stycken symboler som det står bonus på. Då kommer man in i bonusmenyn som heter “The Great Hall of Spins”.

I The Great Hall of Spins kan man få fyra olika free spins-spel.

A) Valkyrie – ger dig 10 free spins med alla vinster multiplicerade med fem
B) Loki – ger dig 15 free spins med en wild magic feature
C) Odin – ger dig 20 free spins med en wild raven feature
D) Thor – ger dig 25 free spins med en rolling reels feature

Det vanliga spelet är kul men det är så klart bonusspelet som man vill komma in i. Och allra helst är det Thor’s free spins som man vill vinna. Dessa är de mest värdefulla.