Jurassic Park

Det var 1993 som Jurassic Park kom ut. Och vilken upplevelse det var att se denna mästerliga rulle. Steven Spielberg gjorde verkligen ett fantastiskt jobb. Det anses också vara en otroligt bra film enligt användarna på världens största filmsajt, IMDB.

För den som inte är frälst på temat Jurassic Park och står frågande till vad det handlar om kan undertecknad upplysa om att det är dinosaurier som det kretsar kring. I filmen har en vetenskapsman skapat en stor djurpark på en ö som innehåller dinosaurier av olika slag. Han tar med sig ett gäng olika forskare, biologer och dylikt på en förhandstitt på parken. Det är då allt går snett. Dinosaurier är ju primitiva och livsfarliga djur vilket människorna på ön blir varse om.

Jurassic Park spelade in otroligt mycket pengar och blev något av en industri i sig. Naturligtvis var det bara en tidsfråga innan ett casinospel-företag skapade en slot med tema Jurassic Park. Det blev Micorgaming som gjorde det.

Jurassic Park slot är ju baserat på filmen. Varje gång en spelmakare gör en filmbaserad slot tar de väldigt mycket från filmen. De tar ljud och hela filmsekvenser. Det är det som Microgaming gjort i den här sloten också.

En riktigt kul grej med Jurassic Park är att de har bakat in ett gäng olika wild-funktioner. Det finns faktiskt hela fem stycken. Exempelvis kan T-rex komma in och skrika fram wilds på hela rader.

Olika free spins-spel

Du kan vinna olika free spins i Jurassic Park. Det finns fyra stycken alternativ.

A) Tyrannosaurus Rex free spins – ger dig 12 gratissnurr med speciella wilds
B) Velociraptor free spins – ger dig 12 gratissnrr med multiplicerande wilds
C) Triceratoprs free spins – ger dig 12 gratissnurr med walking wilds
D) Brachiosaurus free spins – ger dig 12 gratissnurr med en multiplier