FLUX

Detta är Flux från Thunderkick. Som du kan se är det en ganska futuristisk slot. Det är lite av ett signum för Thunderkick. Det ser vansinnigt snyggt ut vid en första anblick, måste sägas.

Varje gång jag ser en slot med tema ädelstenar tänker jag alltid att man försöker återskapa Net Ents spel Starburst. För den som inte vet det är Starburst den spelautomat som gång på gång alltid är den mest spelade. Det är succéslotarnas succéslot. Så det är inte konstigt att nästan alla, inklusive Net Ent själva, försöker återskapa en slot som röner samma framgångar som Starburst.

Har Thunderkick då gjort Flux till en Starburst-slot? Det vågar jag inte säga att de har gjort. Det finns flera likheter men inte tillräckligt många för att man ska kunna säga att de verkligen har satsat på att skaffa fram en kopia av Net Ents superspel.

I Flux vanliga spelläge är det helt klart trivsamt. Det finns inte så många olika spännande element. Det behöver det heller inte finnas. Det finns en wild (symbolen i guld med ett stort “W”) som hjälper en att vinna. Men i övrigt finns det inte mycket mer till spelet än att man ska försöka få till sina vinstlinjer.

Det finns ett bonusspel i Flux. Detta kommer du in i ifall du får tre stycken symboler som det står “B” på. Bonusspelet är ett free spins-spel. Du kan få tre olika bonussnurr:

1) 16 free spins med win both ways
2) 12 free spins med tre extra rader
3) 8 free spins med win both ways och tre extra rader

Jag har ännu inte listat ut vad som är bäst, men troligtivs är det ganska jämlikt. Bonusspelet är dock helt klart mer intressant när man får spela med ett gäng extra rader.