Turning Totems

Turning Totems är helt klart en spännande slot. Det är en av Thunderkicks nyare spel. Det gör inte så många spel eftersom de är en lite mindre spelutvecklare. Dessutom satsar de mer på kvalitet än kvantitet. Och kvalitet finns det gott om vilket Turning Totems är ett levande bevis för.

Turning Totems är liksom Birds on a wire ett spel med ett suggestivt namn. Turning Totems handlar alltså om roterande totempålar. För att få fram matchande symboler spinner man sloten och får med det se pålarna snurra. När de stannar kommer du se om du vinner. Varje påle består av tre sektioner där varje sektion är en symbol. Precis som vanligt i slots handlar det om att matcha så många symboler som möjligt.

I Turning Totmes kan man få re-spins, dvs. återsnurr. Om du sätter igång spelaren ovan ser du hur det fungerar. Om du vinner får du se alla övriga symboler som inte är med i vinstformationen ta ett snurr till. Som ett bonussnurr alltså. Om du får till flera symboler som kan vara med i den ursprungliga vinstformationen bygger du på din vinst. Resterande symboler får ta ytterligare ett snurr. Så håller det på tills man inte längre bygger på sin formation.

Du kan också få free spins i Turning Totems. Det är ett ett boostat spelläge där man kan få multiplicerade vinster.

Du kommer också märka att toppen på varje påle har någon form av spöke som ibland lyser upp. Det är bra när det händer för det kommer att öka dina chanser att få fram bra matchande symboler.

Turning Totems är en uppskattad spelautomat som har ett kul tema med en unik presentation. Den passar en ganska stor skara casinospelare skulle jag tro. Det är dessutom en lugn och trivsam slot och blir inte enerverande efter en tids spelande som många mer intensiva slots kan bli.

 

Post navigation