Halloween

Halloween är något som många känner igen från någon av de otaliga filmerna som gjorts under Halloween-bannern. Den här sloten från Microgaming är baserad på John Carpenter’s klassiker från 1978. Filmen handlar om Michael Myers som rymmer från mentalsjukhuset vari han placerats 1963 efter att han mördat sin egen syster. Nu femton år senare återvänder han till sin gamla hemby för att mörda igen.

Halloween är en spelautomat som bygger på fem rullar och tre rader. Så klassiskt som det kan bli alltså. Antalet vinstlinjer är 50 stycken. Insatsspannet är väldigt brett. Du kan satsa för enstaka kronor till tusentals kronor per spin.

Som man kan ana är det väldigt mycket taget från filmen som man implementerat i sloten. Så är det alltid när en slot är baserat på en film eller serie. Du har alla de stora karaktärerna representerade i sloten.

Halloween är en ganska mörk slot. Det är ju ett mörkt tema som sloten bygger på. Musiken är den klassiska skräckmusiken. Den kan bli lite störig i längden och därför är Halloween kanske inte en slot som man nöter timme efter timme. Men gillar man skräck och vill ha temat under sitt casinospelande är Halloween helt klart rätt spel.

Bonusspelet i Halloween

Det finns ett bonusspel som man kan trigga i Halloween. För att göra det ska man som vanligt få fram tre stycken bonussymboler. Du känner igen dem på de symboler som de helt enkelt står “bonus” på. Du får man så kallade “guaranteed wins on wheel spins”. Du möts utav ett lyckohjul där du får snurra ett några gånger. Där kan du vinna multiplicerade vinster och även gratissnurr. Om du har tur får du spela Boogeyman Bonus där du får välja på att klicka på olika löv som döljer priser. Och har du ännu mer tur får du free spins efter din Boogeyman Bonus.