Terminator 2

Terminator 2 är en av mina favoritfilmer någonsin. James Camerons bästa film någonsin, helt klart. Terminator 2 är den bästa filmen i hela serien Terminator och det är inte ens nära.

Terminator 2 (filmen alltså) handlar om den unge John Connor och hans mamma Sarah Connor. T-2 som är terminatorn spelad av Arnold Schwarzenegger som John Connor har programmerat i framtiden och skickat tillbaka i tiden för att skydda honom som barn. Sarah Connor är på mentalsjukhus efter att ha blivit inspärrad då hon pratat om vad hon upplevt tidigare (Terminator, originalfilmen). John Connor har också ett hot mot sig som terminators från framtiden skickat: T1000. John Connor och T2 kämpar i filmen mot T1000.

Microgaming (via Quickfire) var spelutvecklaren som säkrade kontraktet att skapa den här spelautomaten. Man har tagit en massa klipp, ljudklipp och animationer från filmen. Det har man gjort helt rätt i med tanke på hur bra filmen är. Men hur bra är sloten då?

Det är en ganska bra slot får man allt säga. Den har kanske blivit

Om du får fram tillräckligt många Arnolds på spelplanen får du bonussnurr. Med T2 och hans unika syn får du free spins som ger dig den bästa chansen att vinna stort i den här spelautomaten.

Terminator 2 är en slot som kör med extremt många vinstlinjer. Det är 243 vinstlinjer som gäller vilket betyder att man vinner på alla möjliga kombinationer. Det är egentligen varken bättre eller sämre med få eller många vinstlinjer. Vissa föredrar att man vinner så länge man får fram matchande symboler vilket man gör när det är många vinstlinjer. Är det en slot med få vinstlinjer måste man få symbolerna i mer specifika formationer. Det är en smaksak.

Du kan också spela Terminator 2 för väldigt små pengar om du vill. Det räcker med att spela för 30 öre per spinn om man vill det. Du kan också spela för så mycket som 30 kronor per spinn.